Forsker Mariann Villa holder innledningsforedraget til seminaret ?Der ingen skulle tru?? under bygg:Larm i Oslo.

Tema for seminaret er festivalens betydning for lokal selvfølelse, image og nyskaping, og her deltar blant annet representanter fra Storåsfestivalen, Eikerapen Roots Festival, Trænafestivalen og Punktfestivalen. 

Mariann Villa har det siste året blant annet jobbet med Storåsfestivalen som case i prosjektet ?Lokalt kulturliv i endring?. Hun jobber også med et prosjekt som ser på hvordan bygder skaper sitt eget image. 

by:Larm er Skandinavias største musikk-kongress, hvor norsk og utenlandsk musikkbransje møtes. Kongressen forflytter seg hvert år fra en større norsk by til en annen. Konseptet er todelt med en festival og en konferansedel. bygg:Larm er kongressens satsing innenfor kreativ byutvikling. 

Bygg:Larm arrangeres 20. februar ved Clarion Royal Christiania Hotel I Oslo

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.