Forsknings- og kompetanseprosjektet ?Bioenergi og forsyningskjeder? arrangerte en samling 16.-17. juni 2009. Temaene som ble tatt opp var utvikling og eksempler på bioenergi i ulike fylker, hvordan bioenergi fungerer i forhold til klimautfordringene, og hvordan forskningen kan bidra til å sette forskjellige faktorer i perspektiv.

Samlingen gikk av stabelen hos en av partnerne i prosjektet: Høgskolen i Hedmark, avdeling for skog og utmarksfag, på Evenstad. Arrangementsstedet var ikke helt tilfeldig, for Hedmark er det fylket i landet som har kommet lengst med bioenergi i Norge. 

Se omtale av prosjektet.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.