Tre bygdeforskere bidrar i den seneste publikasjonen i Statistisk sentralbyrås serie "Statistiske analyser". Tema for denne utgivelsen er "Levekår i landbruket". Det ene bidraget omhandler organisasjonene og myndighetenes meninger om rekruttering til landbruket og den andre tar for seg fornuft og følelser - og en odelslov til besvær.

Publikasjonen “Statistiske analyser” formidler forskning på Norges forskningsråd sitt seneste program på temaet “Levekår i landbruket”. Det er Magnar Forbord og Hilde Bjørkhaug som har skrevet om hva organisasjonene og myndighetene mener om rekruttering til landbruket. Reidun Heggem og Hilde Bjørkhaug tar for seg fornuft og følelser og en odelslov til besvær. 

Les mer og last ned publikasjonen her.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.