Prosjektet ?Power and Privilege, Meaning and Management: Gender in the Boardroom? arrangerer i samarbeid med Catharine Lumby fra University of New South Wales - Media and Journalism Research Center, et seminar i Sydney den 12.mars.

– Seminaret ?Gender, power and authority ? shifting the conceptual terrain? er et åpent seminar hvor et bredt utvalg av australske akademikere er invitert, forteller Hilde Bjørkhaug som leder Bygdeforsknings del av dette prosjektet, og som for tiden har et forskningsopphold i Australia.

Prosjektet er blitt en del av et initiativ tatt av australske akademikere (University of Technology i Sydney) og aktører i næringslivet
(Boardroompartners) i forhold til å øke andelen kvinner i styrerommene i Australia. Norge er et interessant land av åpenbare årsaker, og her møtes forskere fra USA, New Zealand, UK og Storbritannia. Forskerne som er med i dette initiativet har vært sentrale innenfor ?management and business studies? i flere tiår.
Under det første møtet (kollokviet) deltok åtte forskere som i fellesskap intervjuet sentrale aktører i australsk næringsliv, og disse var alle toppfolk fra store selskaper. Det settes i gang arbeid for å utvikle felles forskningsprosjekt og felles publisering, og planen er å ha lignende kollokvier i flere land.

Her kan du lese mer om prosjektet “Power and Privilege, Meaning and Management: Gender in the Boardroom?. 

Last ned programmet til seminaret her:

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.