Professor Gunnar L.H. Svendsen fra Center for Forskning og Udvikling i Landdistrikter, Danmark, er en anerkjent forsker innenfor distriktenes levekår, med særlig fokus på "sosial kapital". Tirsdag 15. juni holder han et åpent foredrag ved Bygdeforskning.

Gunnar L.H. Svendsen er utdannet antropolog og er en førende kapasitet vedrørende landdistriktenes levevilkår med vekt på kulturhistorie og sivilsamfund med særlig fokus på ?social kapital? og dens samfunnsmessige og økonomiske betydning. Svendsen er en produktiv formidler, både i form av en rekke internationalt anerkjente bøker og artikler om sosial kapital og som samfunnsdebattør i danske medier.

Bygdeforskningsseminaret er åpent for alle og arrangeres tirsdag 15. juni kl. 13.00 – 14.00 på rom 156, paviljong B, Dragvoll

Svendsens foredrag har fått tittelen “Hvordan flyver humlebien? 
Social kapital, foreningsliv på landet og det danske velfærdssamfund”. 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.