Liker du å ta bilder? Send inn dine bidrag til fotokonkurransen Bygdeblikk - og vis oss hvordan den norske bygda ser ut i dag. Vi ønsker oss bilder av bygder og bygdeliv fra hele landet.

Vi inviterer til fotokonkurransen Bygdeblikk. Gjennom konkurransen ønsker vi bilder fra fjell-, kyst- og innlandsbygder. Bildene kan til sammen si noe om mangfoldet i dagens bygder – og vil vise fram den norske bygda slik den oppleves i dag. 

Innsendingsfrist: 1. oktober 2010
Innsendingsadresse: nyhet@ruralis.no, merk e-posten med ”Bygdeblikk”

Konkurranseregler
Maks tre bilder per fotograf
Bildene sendes i JPG-format og må være høyoppløselige
Følgende informasjon må legges ved bildene: 
– Navn og alder på fotograf
– Adresse, telefon og e-postadresse

I tillegg må hvert foto beskrives med hvilket forhold eller tilknytning fotografen har til motivet, samt hvor og når bildet er tatt. 

Jury
Kim Nygård, fotograf i Adresseavisen
Lasse Berre, studiofotograf
Oddveig Storstad, forskningsleder ved Bygdeforskning

Premier
Det vil bli delt ut en førstepremie på et gavekort på 20 000 kr, to andrepremier på gavekort på kr. 5 000 og sju bokpremier. 

Offentliggjøring
Vinnerbidragene presenteres under Bygdeforskningsdagen den 31.mars 2011. Dette er en konferanse hvor forskning og kunnskap om bygda står i sentrum. Konferansen arrangeres for første gang i 2011, og er en møteplass for forskere, myndigheter og representanter fra både privat og offentlig sektor. 

Utstilling
Etter at vinnerne er offentliggjort, blir bildene stilt ut i Trondheim Folkebibliotek for en periode. Utvalgte bilder skal også publiseres i enkelte aviser. 

Bruksrett
Vi ønsker også å benytte noen av de innsendte bildene til bruk i våre publikasjoner eller som illustrasjoner på våre hjemmesider. Vi vil inngå avtaler om kjøp og bruk av enkelte bilder. Dette vil skje etter avtale om honorar til den enkelte fotograf. 
Alle innsendte foto vil også bli brukt som datamateriale i forskning. 
 
 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.