I dag, 19. januar, er det 30 år siden Bygdeforskning ble etablert som forskningsmiljø. Fra den spede begynnelsen har Bygdeforskning utviklet seg til et solid forskningsinstitutt. Vi markerer dette med å holde åpent hus torsdag 2. februar fra kl 15.00.

Det startet med en første bevilgning fra det daværende Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd, og dette har utviklet seg til et institutt med over 30 ansatte, en omsetning på 28 millioner kroner og et av de ledende bygdesosiologiske miljøene i Europa.
Bygdeforskning har nylig flyttet et par steinkast til nye kontorlokaler på Dragvoll  Idrettssenter. I anledning jubileet og nye lokaler inviterer vi til åpent hus torsdag 2. februar fra kl 15.00 til 17.00.   Det blir mingling og enkel fingermat, og også et kulturelt innslag ved gruppa “Trønderhøns”.
Velkommen!

 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.