Landbruksråd Bjørn Eidem er sentralt plassert som landbruksråd ved Norges delegasjon til EU i Brussel, vil oppdatere oss på arbeidet med å reformere CAP for perioden 2013-2020. Eidem vil også ha eit sideblikk til det som skjer i EU rundt matmakt og klimaspørsmål. Tid og sted: Tirsdag 13. mars 10.15-11.30 - NTNU Idrettsbygget på Dragvoll, Tinget 4. etasje.

Bjørn Eidem har bred erfaring fra ulike stillinger knyttet til rammebetingelser, produksjon og handel med mat.
Eidem var bl.a. norsk forhandler for jordbrukssaker i Uruguay-runden, som UD-ansatt på 80-tallet. Han har vært direktør for Kjøttindustriens Fellesforening, nå NHO Mat og Bio, deretter Dagligvareleverandørenes Forening (DLF).
Eidem er styreleder i Norsk Institutt for Landbruksøkonomisk Forskning (NILF), siden 2005. Han er utdannet siviløkonom fra Norges handelshøgskole og kommer fra stillingen som adm. direktør i Siviløkonomene.
Bjørn Eidem tiltrådte som landbruksråd ved EU-delegasjonen i Brussel 1. september 2008.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.