De fleste på Bygdeforskning avvikler ferie i juli, men telefonen vil være betjent mellom 09.00 til 15.00. I uke 31 vil de fleste ansatte være bortreist på kongress i Lisboa. For kontaktinformasjon til de enkelte henviser vi til nettsiden vår God sommer!

Kulturlandskapet er selve kjernen i det norske reiselivsproduktet. Det komplekse landskapet formet av tusenårig interaksjon mellom menneske og natur står nå i fare for å gro igjen. Forskningsprosjektet CULTOUR “Reiseliv og kulturlandskap – kjennetegn, forvaltning og opplevelser” ledet av Skog og Landskap har gjennom ulike metoder undersøkt omfanget og turister sine preferanser og forståelser av gjengrodde landskap.
Prosjektet skal arrangere sluttkonferanse på Hotel Bristol i Oslo den 22. november. Informasjon om konferansen finner du på https://www.cultour.no

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.