Under Forskningsdagene 2012 arrangerer Norsk senter for bygdeforskning, Mære landbruksskole og flere forskningsinstitusjoner et miniseminar der forskning på mat står i sentrum. Seminaret er gratis og påmeldingen har startet.

Sett av datoen 24.09.2012!
I forbindelse med Forskningsdagene 2012 så arrangerer Mære Landbruksskole, Norsk senter for bygdeforskning, Bioforsk, HiNT og TFoU et seminar der forskning på mat står i sentrum.
Det vil bli servert smakebiter fra ulike forskningsprosjekter og vi ser fram til å ønske forskere, forvaltning, næringsdrivende, studenter og elever velkommen til bords!
Program
Matnyttig forskning – FoU-seminar
10.00 Velkommen til bords! Med kaffe og noe attåt

10.10 Vår biologiske kulturarv og mat med særpreg v/Bolette Bele, Bioforsk

10.30 Kontraktsproduksjon v/ Lars Rønning, Norsk Senter for Bygdeforskning

10.50 Lokalmat – mer enn bare mat v/Margrete Haugum, Trøndelag Forskning og Utvikling

11.10 Samarbeid i kystturismen v/Magnar Forbord, Norsk Senter for Bygdeforskning

11.30 Lunsj med lokalt særpreg

12.15 Kampen om kyllingene v/ Hilde Bjørkhaug, Norsk Senter for Bygdeforskning

12.40 Hvordan oppleves matkvalitet? v/Trine Magnus, Norsk Senter for Bygdeforskning

13.00 Landbruk og entreprenørskap v/Jorunn Grande, Høgskolen i Nord-Trøndelag

13.20 Grønn Forskning Midt-Norge v/Øyvind M. Jakobsen, Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS

13.40 Nypevin, sushi, og salat – forskningsMATnyttig fra HiST v/Hanne Karlsen, HiST
14.00 Vel heim!
 
Kontaktinformasjon:
Trine Magnus, tlf 924 37 250 | e-post: trine.magnus@ruralis.no eller
Tove Hatling Jystad, tlf 414 13 441 | e-post tove.jystad@ntfk.no
Påmelding
Meld deg på her.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.