Professor Doug Constance holder torsdag 4. oktober klokken 09.30 en gjesteforelesning om den historiske utviklingen av den amerikanske kyllingindustrien.

Professor Doug Constance holder torsdag 4. oktober klokken 09.30 en gjesteforelesning om den historiske utviklingen av den amerikanske kyllingindustrien. Hans tese er at den amerikanske modellen etter hvert vil bli en modell for industrilandbruket over hele verden. Professor Constance vil også komme inn på arbeidet med ny landbrukslov i USA, som har blitt en del av presidentvalgkampen. Det meste av forskningen hans har fokusert på konsekvensene av industrialiseringen og globaliseringen av matvaresystemet. Han har vært spesielt opptatt av alternative matsystem, bærekraft og økologisk landbruk.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.