Hva betyr klimautfordringene for den framtidige landbrukspolitikken, og hvilke tilpasninger må den enkelte bonde gjøre? Ledende forskere på feltet presenterte forskningsresultater og kom med sine anbefalinger i en konferanse på HiNT, Steinkjer, 20. november 2013. Konferansen markerte slutten på et fireårig landbrukspolitikkprosjekt ved Norsk senter for bygdeforskning, og utgivelsen av en bok om klimaendring og landbrukspolitikk, og var et samarbeid mellom Bygdeforskning, Høgskolen i Nord-Trøndelag, Nord-Trøndelag Bondelag og Fylkesmannens landbruksavdeling i Nord-Trøndelag.

Last ned program (pdf):
Program konferanse om klimatilpasning av den norske landbruksmodellen

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.