Det trengs mer kunnskap om hvordan matkriser best kan kommuniseres. Det gjelder enten de kommer i form av matbårne sykdomsutbrudd eller matskandaler, som fjorårets hestekjøttskandale.

Prosjektet Matkriser: Forbrukeroppfatninger, risikokommunikasjon og krisehåndtering er et prosjekt som ledes av Nofima ved prosjektleder og seniorforsker Nina Veflen Olsen og avsluttes i 2016. Norsk senter for bygdeforskning deltar med seniorforsker Oddveig Storstad. Øvrige deltakere i prosjektet er Århus universitet (AU Cognition and Behaviour Lab) og Handelshøyskolen BI. En post.doc-stilling er knyttet til prosjektet. Prosjektet er finansiert av BIONÆR-programmet ved Norges forskningsråd.
Les hele nyhetssaken på Nofima sine nettsider.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.