Forskningsprosjektet «Fra ti til en – eiendomsoverbyggende samarbeid for private, personlige skogeiere i kystskogbruket» er nå avsluttet. Prosjektet har vært utført i tett samarbeid med en rekke skogeiere og andre skogbruksaktører langs kysten. Prosjektleder Gro Follo takker samtlige bidragsytere og gir samtidig en faglig sluttrapportering.

«Fra ti til en» har gått over fem år, og prosjektet har dratt veksler på utallige og til dels ukjente skogbruksaktørers kompetanse, bruk av tid og vilje til å formidle egne forståelser. På vegne av de involverte forskerne i «Fra ti til en» takker Follo alle som på ett eller annet vis har bidratt, det være seg om bidraget var stort eller lite.
Som en del av avslutningen av «Fra ti til en», har Follo skrevet en faglig rapportering fra hele prosjektperioden. Både linken til den og linker til publikasjonene fra prosjektet finner du nederst på siden.
Etter forskningsprosjektets slutt er det nå kystskogbrukets mange aktører som tar arbeidet med «Fra ti til en» sine resultater videre. Formelt ble ansvaret gitt over på Kystskogbrukets konferanse på Stjørdal i april 2014.
Kystskogbruket sin nettside finner du her https://www.kystskogbruket.no
 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.