Bygdeforskning og NTNU er stolte arrangører av konferansen NESS2015 - Nordic Environmental Social Science med årets tittel "Contested Natures – new strategies, ideas and dialogues?" Konferansen med over 200 deltagere åpner 09. juni med orgelkonsert i Nidarosdomen og fortsetter 10. og 11. juni på Campus Gløshaugen.

Contested Natures – new strategies, ideas and dialogues?
The purpose of this conference is to engage with challenges to provoke ideas on new ways for social theory to explore and engage in nature-society relations. We welcome researchers from all social science, humanities and other relevant fields to present their latest research related to aspects and interactions of social, cultural and environmental changes.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.