Tirsdag 1. november holder han to seminar som er åpne for alle (med forbehold om kapasitet) på møterom Tinget på Bygdeforskning, Dragvoll. 10.15-11.00 Lecture: Re-imaging the rural: from rural idyll to good countryside Diskusjoner og lunsj, ta med matpakke, vi stiller med kaffe og te. Kl. 12.15: An informal discussion meeting on Brexit.

Program:
10.15-11.00 Lecture: Re-imaging the rural: from rural idyll to good countryside
Diskusjoner og lunsj – ta med matpakke. Kaffe  og te på huset
Kl. 12.15: An informal discussion meeting on Brexit. Perspectives from the British side, especially concerning consequences for university, research institutes and research in general, international cooperation, and discussing the Norwegian experience and possible implications for Norwegian research institutes and NTNU.
Professor Mark Shucksmith (Director of Newcastle Institute for Social Renewal, Newcastle University, UK) er ansatt i bistilling som gjesteprofessor ved Norsk senter for bygdeforskning.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.