«Kjære bonde», skriver bygdeforsker Gro Follo i en kronikk i Nationen 27. desember, og henvender seg til den enkelte bonde. Kjære bonde, hva med å gi deg selv og dine nærmeste en helt spesiell romjulsgave – en time viet gårdens ulykkesrisiko?

Follo vet en del om ulykker på norske gårder, hun har nemlig ledet prosjektet «Ulykker i landbruket». Mye av den viten som er innhentet i prosjektet, er publisert i den populariserte rapporten «Ikke en bonde å miste – om ulykker og arbeidsevne i landbruket». Fra den går det an å hente tanker og inspirasjon for å reflektere over hva som kan gå galt på gården og hva som eventuelt kan gjøres ytterligere for å redusere ulykkesrisikoen der.
Kronikken i Nationen kan leses her: En time viet gårdens ulykkesrisiko
Last ned rapporten «Ikke en bonde å miste».
Her kan du lese mer om prosjektet «Ulykker i landbruket».

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.