Mari Pohja-Mykrä, forsker ved Ruralia Institute i Finland, er ved Bygdeforskning 1.-12. mai. Kom på fredagsseminaret 5. mai kl. 13.00 -14.00 - da snakker hun om “Large carnivore management in Finland – hits and misses”.

Hun er samarbeidspartner på forskningsprosjektet “Beiteressurs, rovdyr og lokalsamfunn” (LOKAL ROVDYR). Hun har forsket på rovdyrproblematikk, bla illegal skyting av rovdyr, men også andre tema innen  ressursforvaltning. Kom på fredagsseminaret 5. mai – da snakker hun om “Large carnivore management in Finland – hits and misses”.
Sted: Norsk senter for bygdeforskning, møterom Tinget.
Tid: Fredag 05. mai kl. 13:00 – 14:00.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.