Bruce Muirhead har samarbeidet med forskere ved Bygdeforskning i flere år, og er nå engasjert som Visiting Professor ved senteret.

Muirhead er professor i historie ved University of Waterloo i Ontario i Canada. Han er ekspert på nordamerikansk og europeisk handelspolitikk og avtaler knyttet til landbruket, og er visepresident for internasjonalt forskningssamarbeid ved University of Waterloo.

– Vi er både stolte og glade for at Bruce Muirhead stiller sin store kompetanse til rådighet for Bygdeforskning i en mer formell rolle, sier direktør Harald A. Lein.

Bruce Muirhead skal i sitt engasjement samarbeide med forskere på Bygdeforskning blant annet i vitenskapelig publisering, utarbeidelse og kvalitetssikring av forskningssøknader, delta i ulike forskningsgrupper og holde aktuelle foredrag innen sitt spesialområde.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.