Reiseliv blir en stadig viktigere næring i distriktene. Bygdeforskning undersøker bl.a. hvordan aktører driver naturbaserte reiselivsbedrifter og utvikler nettverk og produkter. Et annet viktig tema er hvordan reiselivet kan holdes bærekraftig etter hvert som aktiviteten øker. Vi har forsket på naturbasert gårdsturisme og hvordan gårdens ressurser brukes til å skape en alternativ inntektskilde. En sentral del har vært å undersøke hvilke muligheter og utfordringer både næringa og vertskapet møter.
Nyheter
Gå til arkivProsjekter
Gå til arkivPublikasjoner
Gå til arkivA-12/12 Turisters forbruk av lokal mat – noen sammenhenger og implikasjoner
Artikkel
A-14/13 Hjem som turistprodukt: Eksempler fra seterturisme i Norge og Østerrike
Artikkel
A-2/16 Food as attraction: connections between a hotel and suppliers of specialty food
Artikkel
A-21/16 Bygdebasert reiseliv – profesjonalisering, venstrehåndsarbeid eller autentisitet i praksis?
Artikkel
A-4/15 Strategies in Norwegian Farm Tourism Product Development, Challenges, and Solutions
Artikkel
Vil du vite mer?
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.
