RURALIS er opptatt av at du som leser og bruker av nettsiden skal ha tillit til oss, og at du forstår hvordan vi håndterer informasjonen du legger igjen når du bruker våre nettsteder. Dette dokumentet forklarer hvordan vi samler og anvender brukerdata slik som informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler og måleverktøy

Trafikkstatistikken og adferdsdata som anvendes er i aggregert form og inneholder aldri noen form for personlig informasjon.

Dette brukes informasjonskapslene til:

  • Oppdatere statistikk over brukertall og trafikk.
  • Opptak av musebevegelser og klikk
  • Forenkle navigeringen på våre nettsteder, for eksempel ved å huske dine valg.
  • Forbedre nettstedet ved å se på hvordan lesermassen benytter seg av våre nettsteder.

Du kan skru av informasjonskapsler

Du kan selv velge å skru av informasjonskapsler i nettleseren din og begrense dataene som lagres om deg når du bruker våre tjenester, men vi gjør oppmerksom på at enkelte av våre tjenester kan slutte å fungere som en følge av dette.

Metodene for å skru av og slette informasjonskapsler varierer fra nettleser til nettleser, og vi oppfordrer deg til å gjøre et søk på Google for å fjerne informasjonskapsler i din nettleser eller gå til www.nettvett.no hvor du kan lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta eller avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.