Nederlands ambassadør, Tom van Oorschot, ambassadesekretær Taco Stoppels og Nederlands konsul i Trondheim, Knut Vestbø, besøkte Ruralis 13. april for å bli bedre kjent med vår forskning og særlig samarbeidet vi har med nederlandske forskere og institusjoner.

Formålet er å videreutvikle forskningssamarbeidet mellom nederlandske forskningsmiljø og Ruralis på rurale og regionale utviklingsområder, spesielt bioøkonomi, «smart farming», internasjonal handel med matvarer og matvaresikkerhet (hovedsakelig i utviklingsland). Vi ser dette som en svært god mulighet for å styrke samarbeidet med verdensledende forskningsmiljø, og ser samtidig at kunnskapen vi utvikler er etterspurt.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.