Clarion Brattøra
Clarion Brattøra

ESRS 2019 i Trondheim

Ruralis skal organisere ESRS-konferansen (European Society for Rural Sociology) i 2019. Vi er en uavhengig forskningsorganisasjon lokalisert ved NTNU i Trondheim. I 2004 organiserte Ruralis den ellevte verdenskongressen for ruralsosiologi i Trondheim, mens vi i 2014 organiserte den tredje nordiske konferansen for rural forskning. Nå skal vi organisere ESRS kongressen i 2019 for første gang. Vi er over 30 ansatte som gleder til å holde kongressen.

Trondheim er Norges tredje største by, og var landets hovedstad fra 1030 til 1217. Byen har spilt en sentral rolle i norgeshistorien, og Nidarosdomen har vært et populært pilegrimsmål i nesten 1000 år. Det blir avholdt velkomstseremoni i Erkebispegården ved Nidarosdomen, som er 20 minutters gange fra kongresshotellet.

Med sentral plassering midt i Norge kan Trondheim nås via fly, tog ellers buss. I tillegg til flere daglige flygninger til Trondheim Lufthavn Værnes fra flere Europeiske byer, er det regelmessige flyavganger mellom Oslo og Trondheim. Flere store flyselskap, som SAS, Norwegian og KLM, har ruter til Trondheim. Det er 30 kilometer fra flyplassen til kongresshotellet. Flybussen har avganger hvert 10. minutt og har stoppested ved Clarion Hotel & Congress. Kongresshotellet ligger fire minutters gange fra togstasjonen, dersom du ønsker å reise med tog.

Hotellet, som med sine 400 rom og 18 møtelokaler, er et av Skandinavias største kongresshotell, og ligger sentralt plassert i havneområdet av Trondheim.

Clarion Hotel & Congress tilbyr mellom 200 og 250 rom for kongressdeltakere som ønsker å overnatte. Vi har forhandla frem gode priser, med 890 kroner for et enkeltrom og 990 kroner for et dobbeltrom (under 100 euro). Frokost er inkludert i prisen.

Vi ses i Trondheim i 2019 – velkommen!

For mer informasjon kan du besøke hjemmesiden til konferansen.