mid-norway-21-1024x683

Europadagene 2020

Europadagene bringer Europa til Trøndelag gjennom en uke fylt med konferanser, verksteder, folkemøter, seminarer og dialoger, digitalt! Du inviteres til å la deg inspirere, øke din innsikt og å ta del i samskaping med europeiske aktører i Trondheim og Steinkjer.

Grip mulighetene Europadagene gir!

Tema for de ulike dagene:

  • Medlemsmandag
  • Partnerskaps- og utvekslingstirsdag
  • Innovasjonsonsdag
  • Sirkulærbyggtorsdag
  • Biofredag

Les mer om programmet og meld deg på via denne siden.

 

Europadagene koordineres av Trøndelags Europakontor, og blir arrangert i samarbeid med EUs delegasjon til Norge, Trøndelag Fylkeskommune, Fylkesmannen i Trøndelag, Nord Universitet, Norges Forskningsråd, Diku, Bufdir, Trondheim kommune, Verdal Kommune, Levanger kommune, Inn-Trøndelagsregionen, SpareBank 1 SMN, TrønderEnergi, NIBIO, Ruralis, SINTEF, KS, Trondheim Havn og Innovasjon Norge.