15. februar avholder AgriAnalyse internasjonalt seminar i Bjørvika Konferansesenter. Fra Ruralis deltar Bjørn Eidem og Hilde Bjørkhaug med diskusjoner og innlegg.

På programmet står diskusjoner om hva vi kan vente oss av den internasjonale handelspolitikken i årene som kommer. Innledere i denne bolken er Ola Storeng, tidligere økonomiredaktør i Aftenposten, Marianne Hagen, statssekretær, EUs ambassadør, Thierry Bechet, og Canadas Chargé d’ Affairs i Norge, Kenneth Macartney.

Vi diskuterer også mulighetene for å eksportere norske landbruksvarer framover. Bjørn Eidem, Ruralis Utredning, Hanne Refsholt, TINE, og Kjell Rakkenes, Nortura, gir deg innblikk i hvilke muligheter som finnes.

Vi får også besøk fra Danmark. Torsten Gruhn, som er avdelingssjef i SEGES, vil sammen med Gyda Gaarder, trainee i Norsk Landbrukssamvirke, orientere om utviklingen i dansk jordbruk.

I tillegg vil få innledninger om arbeidet til EFTA for nye handelsavtaler (Torbjørn Tufte, AgriAnalyse og Argentinas ambassadør, Betina Pasquali de Fonseca) og ikke minst om internasjonal finans og trender i jordbrukets verdikjede (Hilde Bjørkhaug, Ruralis). 

Tid:   Fredag 15. februar, 08.30 – 15.15.
Sted: Bjørvika konferansesenter, Dronning Eufemias gate 6 (rett ved Oslo S).
Pris:  Ordinær pris: 1000,- (Student/pensjonist: 550,-)

Du kan melde deg på her!
Programmet ligger her!

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.