Matvarekvalitet og forbrukerpreferanser i kugalskapens tid

Prosjektet fokuserer både på produsenter og forbrukeres opp–fatninger av begrepet matvarekvalitet i en tid hvor for-brukerne synes å vektlegge forhold knyttet til selve produk-sjons-måten i større grad enn tidligere. Forbrukernes risiko-oppfatninger vil være et sentralt tema. En vil søke å de-komponere forbrukernes oppfatninger av risiko knyttet til mat-varer. På hvilken måte konstrueres oppfatninger av trygg vs. skadelig mat, og hvilke implikasjoner får dette?

Prosjektdetaljer

Prosjektnr

6097.00

Prosjektperiode

01/01/1997 - 31/12/2001

Finansiering

Norges forskningsråd, Kultur og samfunn (stip.)

Nyheter

Beklager, vi fant ingen nyheter relatert til dette prosjektet.

Publikasjoner

Beklager, vi fant ingen publikasjoner relatert til dette prosjektet.

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Fyll ut skjemaet under så vil vi svare deg så fort som mulig.