Siste om Mat og matproduksjon

Landbruksøkonomi
Hva koster maten egentlig? Slik påvirker jordbruksstøtten prisen du betaler
28.04.25

Jordbruk
Utredning om nivå og fordeling av støtten til norsk jordbruk
24.04.25

Bioøkonomi
Integrating climate, environment, and public health in the Norwegian food system to assess efficient, safe, and acceptable policy options
03.04.25

Innvandring, inkludering og integrering
Mat er liv, ikke et privilegium
12.02.25

Bønder
Gårdsfamilier gir svar om grønnere framtid
03.02.25

Innovasjon
Grass ceiling ‘showcase’ i Vilnius
19.12.24

Beredskap
Ruralis bidrar til å tenke nytt om landbruket i Europa
16.12.24

Adferd og handling
Koster de nye kostrådene mer enn de smaker?
14.10.24
Bærekraft
A-13/24 Assessing the Socio-Economic Benefits and Costs of Insect Meal as a Fishmeal Substitute in Livestock and Aquaculture
26.06.24

Klima
Bondeprotester, miljøreguleringer og økningen av høyreekstremisme i EU
06.05.24
Dyrevelferd
R-2/23 Holdninger til økt samvær mellom ku og kalv blant norske forbrukere og meieri-og dagligvareaktører
27.11.23
Jordbruk
A-17/23 Queen of the fields in wartime: what can Ukrainian corn tell us about the resilience of the global food system?
18.10.23