Siste om Mat og matproduksjon
Bærekraft
A-13/24 Assessing the Socio-Economic Benefits and Costs of Insect Meal as a Fishmeal Substitute in Livestock and Aquaculture
26.06.24
Klima
Bondeprotester, miljøreguleringer og økningen av høyreekstremisme i EU
06.05.24
Dyrevelferd
R-2/23 Holdninger til økt samvær mellom ku og kalv blant norske forbrukere og meieri-og dagligvareaktører
27.11.23
Jordbruk
A-17/23 Queen of the fields in wartime: what can Ukrainian corn tell us about the resilience of the global food system?
18.10.23
Bønder
N-6/23 Holdninger til nye fôringredienser i jordbruk og norsk oppdrettsnæring, og muligheter for samarbeid på tvers av jordbruk og oppdrett. En kartlegging
02.10.23
Bønder
A-11/23 Interrelationships between cows, calves, and humans in cow-calf contact systems—An interview study among Norwegian dairy farmers
03.08.23
Bønder
A-8/23 Good Animal Welfare in Norwegian Farmers’ context. Can both industrial and natural conventions be achieved in the social license to farm?
12.07.23