Siste om Mat og matproduksjon
Bærekraft
I dag driv me jordbruk som rovdrift på naturen
11.09.25
Landbrukspolitikk og forvaltning
Prosjektet CHEOPS har fått finansiering fra Norges forskningsråd og startet opp med et seminar i Oslo
25.06.25
Landbruksøkonomi
Hva koster maten egentlig? Slik påvirker jordbruksstøtten prisen du betaler
28.04.25
Jordbruk
Utredning om nivå og fordeling av støtten til norsk jordbruk
24.04.25
Bioøkonomi
Integrering av klima, miljø og folkehelse i det norske matsystemet for å vurdere effektive, trygge og akseptable politikkvalg (CHEOPS)
03.04.25
Innvandring, inkludering og integrering
Mat er liv, ikke et privilegium
12.02.25
Bønder
Gårdsfamilier gir svar om grønnere framtid
03.02.25
Innovasjon
Grass ceiling ‘showcase’ i Vilnius
19.12.24
Beredskap
Ruralis bidrar til å tenke nytt om landbruket i Europa
16.12.24
Adferd og handling
Koster de nye kostrådene mer enn de smaker?
14.10.24
Bærekraft
A-13/24 Assessing the Socio-Economic Benefits and Costs of Insect Meal as a Fishmeal Substitute in Livestock and Aquaculture
26.06.24
Klima
Bondeprotester, miljøreguleringer og økningen av høyreekstremisme i EU
06.05.24