Aktiviteten vil ha særlig søkelys på mindre anbudsstørrelser (<20MNOK), ut fra en hypotese om at disse har størst potensiale for…
Mer lokale bidrag i verdikjeder for bruk og gjenbruk av…
Målene er å styrke bruken av tre, styrke sirkulær økonomi og gi mer lokal verdiskaping. Forprosjektet er avgrenset til å…
Næringsutvikling
Utvikling av regionale bærekraftige matsystemer – Europeisk matregion 2022
Dette skal bli vektlagt når Trondheim og Trøndelag skal inneha statusen European Region of Gastronomy i 2022 (ERG2022). En måte…
SYNAGRI: Developing synergies between the bioeconomy and regional food systems…
But where does this leave agriculture? Concerns have been raised that the future bioeconomy will place farmers at the bottom…
PROTEIN 2.0: Overgangen til biosyntetisk protein: evaluering av effekter, utfall…
Alt fra burgerkjøtt til eggehviter kan nå produseres uten involvering av et levende dyr, med mange produkter som sannsynligvis vil…
Næringsutvikling
SmaT – Smart teknologi for et bærekraftig landbruk
Mål om økt bærekraftig produksjon av mat fordrer i en norsk sammenheng ny og smart teknologi tilpasset små og store…