Tirsdag 25. juni starter den 28. kongressen for europeiske ruralforskere på Clarion hotell i Trondheim med Ruralis som arrangør. Nærmere 400 forskere fra hele Europa kommer sammen, både i plenum og i 32 arbeidsgrupper, for å diskutere utfordringer og muligheter for bygder og distrikter.

Fredag 28. juni avsluttes kongressen med 7 faglige turer til store deler av Trøndelag. Konferansen åpner med velkomstseremoni og foredrag tirsdag ettermiddag, mottakelse i Erkebispegården og konsert i Nidarosdomen tirsdag kveld.

Anne Margrethe Brigham er leder av den lokale arrangementskomiteen.

Du kan lese mer på hjemmesiden til kongressen: https://esrs2019.no

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.