Prosjektet analyserer utviklingen av fôr og fôring i verdens akvakulturnæring, som ifølge FAO er verdens raskest voksende matproduksjon.

Viktige spørsmål er: hvor mye fôr går med og hvor kommer fôringrediensene fra? Hvor går næringa og hvilke arter produksjonsdyr er viktige. Er fôrproduksjonen bærekraftig, og kan tilgangen økes i takt med vekst i akvakulturnæringa? Hvordan står ulike animalske matproduksjoner seg i forhold til hverandre, eksempelvis laks, gris og kylling?

 

Presentasjoner fra startkonferanse 6.10.2020:

20201006 1010 Startkonferanse 6.10. Bjorn Eidem – Ruralis Utredning

20201006 1040a Vidar Gundersen – BioMar

20201006 1040b Trygve Berg Lea – Skretting

20201006 1040c Ted Andreas Mollan – Cargill

20201006 1120 Knut Røflo – FKF fisk og landdyr – Felleskjøpet Fôrutvikling

20201006 1210 Turid Synnøve Aas – Resource utilization – Nofima

20201006 1240 Erbs _Nasjonal og global tilgang på fôrråvarer_-_Perspektiver på bærekraftig fôr til havbruk

20201006 1300 Henrik Stenwig – Sjømat Norge

20201006 1320 Ulf Winther_Klimaregnskap – Sintef

20201006 1340 Anders Melås – Ruralis

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg, enten det er å komme i direkte kontakt med ansatte eller finne annen relevant informasjon.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.