Restrukturering av matvaresystemet (MATSYS)
Prosjektet er et strategisk instituttprogram og et samarbeid med Statens institutt for forbruksforskning. Prosjektet har et helhetlig perspektiv på forskningen av matvaresektoren, fra produksjon til forbruk. Hoveddelen av bevilgningen finansierer to doktorgradsprosjekter – ett ved hver institusjon. I tillegg finansieres enkelte mindre aktiviteter av felles interesse. Dette omfatter blant annet delfinansiering av en studie av internasjonale matvaremesser, årlig arrangering av work-shop-/konferanse, samt stimulering til felles publisering.
Prosjektdetaljer
Kontaktperson
Prosjektperiode
01/01/1997 - 31/12/2002
Eksternt Prosjektnr.
Prosjektnr.
6002.00
Samarbeidspartnere
Statens institutt for forbruksforskning
Finansiering
Norges forskningsråd, Bioproduksjon og foredling
Nyheter
Nå har vi satt kursen for BluePlaces
19. og 20. mars samlet vi prosjektpartnere og rådgivere til kickoff på Scandic Nidelven i Trondheim. I løpet…
For å lykkes med omstilling i distriktene, hva har kjønn å si?
For å omstille seg for det grønne skiftet trenger distriktene kunnskap, men også mennesker med kraft til å…
Hvordan skal kystsamfunnene ruste seg mot klimaendringene?
Regjeringen har ambisiøse planer for nasjonens «blå økonomi», for å sikre fremtidig velstand for kyst- og havsamfunn. Likevel…
Kontakt oss
Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Fyll ut skjemaet under så vil vi svare deg så fort som mulig.