Restrukturering av matvaresystemet (MATSYS)

Prosjektet er et strategisk instituttprogram og et samarbeid med Statens institutt for forbruksforskning. Prosjektet har et helhetlig perspektiv på forskningen av matvaresektoren, fra produksjon til forbruk. Hoveddelen av bevilgningen finansierer to doktorgradsprosjekter – ett ved hver institusjon. I tillegg finansieres enkelte mindre aktiviteter av felles interesse. Dette omfatter blant annet delfinansiering av en studie av internasjonale matvaremesser, årlig arrangering av work-shop-/konferanse, samt stimulering til felles publisering.

Prosjektdetaljer

Prosjektnr

6002.00

Prosjektperiode

01/01/1997 - 31/12/2002

Samarbeidspartnere

Statens institutt for forbruksforskning

Finansiering

Norges forskningsråd, Bioproduksjon og foredling

Nyheter

Nidelven, Trondheim

Nå har vi satt kursen for BluePlaces

19. og 20. mars samlet vi prosjektpartnere og rådgivere til kickoff på Scandic Nidelven i Trondheim. I løpet…

Les mer
Kvinnebonde med høner

For å lykkes med omstilling i distriktene, hva har kjønn å si?

For å omstille seg for det grønne skiftet trenger distriktene kunnskap, men også mennesker med kraft til å…

Les mer
Kystsamfunn utenfor Ålesund

Hvordan skal kystsamfunnene ruste seg mot klimaendringene?

Regjeringen har ambisiøse planer for nasjonens «blå økonomi», for å sikre fremtidig velstand for kyst- og havsamfunn. Likevel…

Les mer

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Fyll ut skjemaet under så vil vi svare deg så fort som mulig.