Risikokommunikasjon: Mat, risiko og media

Hovedmålsettingen med dette prosjektet er å øke kunnskapen om ekspertenes og forbrukernes risikovurderinger på mat-området med tanke på å forbedre risikokommuniksjonsprosessen. Prosjektet skal gi en bedre forståelse av den forskjellen man ofte opplever mellom ekspertenes og forbrukernes risikovurderinger, samt gi en bedre forståelse av medias rolle. To former for kvalitativ datainnsamling vil bli benyttet; forbrukerpanel og analyse av medias dekning av mat og risiko, samt en kvantitativ undersøkelse blant forbrukere og eksperter om mat og risikovurderinger.
Prosjektdetaljer
Prosjektperiode
01/01/1998 - 31/12/2001
Eksternt Prosjektnr.
Prosjektnr.
6027.00
Finansiering
Norges forskningsråd, Bioproduksjon og foredling
Nyheter

Ruralis forsker på kjønn og likestilling i millionprosjekt
EmpowerUs har en ramme på 60 millioner kroner over tre år, og det skal foregå i kystsamfunn i…
Kontakt oss
Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Fyll ut skjemaet under så vil vi svare deg så fort som mulig.