Innovasjon
Næringsutvikling / Innovasjon
Vi forsker særlig på organisering av innovasjon; hva fremmer og hemmer innovasjon i organisasjoner og bransjer.
Når det gjelder innovasjon har vi studert nye samarbeidsformer i verdikjeden for lokalmat både for å opprettholde kvalitet i produktene og for å oppnå storskalafordeler, som kan sies å være organisasjonsmessige innovasjoner. Vi har også studert innovative samarbeidsformer i turistnæringen.
I prosjektet Kompetent bonde studerer vi innovative samarbeidsformer og metoder for kunnskapsformidling mellom bønder og rådgivere i landbruket. En del av studien går også på å studere hvordan rådgivningsorganisasjonene i landbruket arbeider for økt innovasjon i rådgivningen rettet mot bøndene.
Siste om Innovasjon
Bonden
KARBONMAT høstet fersk kunnskap om bærekraftige forretningsmodeller i San Sebastian
15.09.24
Bioøkonomi
Mange nordmenn sier ja til insekter i dyrefôr
17.06.24
Distriktsnæringsliv
Faglig snakka: Bonden som fôrprodusent til lakseoppdrett
09.04.24
Innovasjon
Gratulerer med dagen alle kvinner
08.03.24
Innovasjon
RESTORE: Restaurering av økosystemfunksjoner og biodiversitet i semi-naturlige naturtyper under sterkt arealpress
24.01.24
Bioøkonomi
SusFeed prosjektsamling i Trondheim
19.12.23