
Illustrasjonsfoto: Colourbox
Innovasjon
Næringsutvikling / Innovasjon
Vi forsker særlig på organisering av innovasjon; hva fremmer og hemmer innovasjon i organisasjoner og bransjer.
Når det gjelder innovasjon har vi studert nye samarbeidsformer i verdikjeden for lokalmat både for å opprettholde kvalitet i produktene og for å oppnå storskalafordeler, som kan sies å være organisasjonsmessige innovasjoner. Vi har også studert innovative samarbeidsformer i turistnæringen.
I prosjektet Kompetent bonde studerer vi innovative samarbeidsformer og metoder for kunnskapsformidling mellom bønder og rådgivere i landbruket. En del av studien går også på å studere hvordan rådgivningsorganisasjonene i landbruket arbeider for økt innovasjon i rådgivningen rettet mot bøndene.
Siste om Innovasjon

Bonden
KARBONMAT høstet fersk kunnskap om bærekraftige forretningsmodeller i San Sebastian
15.09.24

Bioøkonomi
Mange nordmenn sier ja til insekter i dyrefôr
17.06.24

Distriktsnæringsliv
Faglig snakka: Bonden som fôrprodusent til lakseoppdrett
09.04.24

Innovasjon
Gratulerer med dagen alle kvinner
08.03.24

Innovasjon
RESTORE: Restaurering av økosystemfunksjoner og biodiversitet i semi-naturlige naturtyper under sterkt arealpress
24.01.24

Bioøkonomi
SusFeed prosjektsamling i Trondheim
19.12.23

Areal
LAMASUS – Land Management for Sustainability
13.12.23

Forvaltningspolitikk
KARBONMAT: Utforming av bærekraftige forretningsmodell-konsepter for karbonbinding i jord for å omstille det norske matsystemet
23.11.23

Bioøkonomi
Climate Smart Management for Resilient European Cropping Systems
30.10.23

Innovasjon
Jordbruket er et resultat av teknologiens muligheter
19.10.23

Husdyr
One crop two diets – locally sourced feed for cow and chicken from biorefined forage
01.02.23
Innovasjon
A-1/23 Advancing AKIS with assemblage thinking
23.01.23