Forbrukeroppfatninger om sammenhengen mellom pris og kvalitet på matområdet
Hovedformålet med dette prosjektet er å få en bedre forståelse for hvordan forbrukerne betrakter sammenhengen mellom pris og kvalitet på matområdet. Med bakgrunn i resultater fra flere surveyundersøkelser kan det synes som om forbrukerne i liten grad ser pris og kvalitet i sammenheng. Ved en helhetlig analyse, bygd på et felles datasett, er formålet å utdype forbrukernes oppfatning av sammenhengen mellom pris og kvalitet.
Prosjektdetaljer
Kontaktperson
Prosjektperiode
01/01/2000 - 31/12/2004
Eksternt Prosjektnr.
Prosjektnr.
6110.00
Finansiering
Norges forskningsråd, Bioproduksjon og foredling/Styret for forskningsmidler over jordbruksavtalen
Kontakt oss
Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Fyll ut skjemaet under så vil vi svare deg så fort som mulig.